آیا ژلاتین حلال است؟

علما اختلاف نظر دارند خوراک و نوشیدنی

پاسخ کوتاه

بستگی دارد از کجا آمده باشد. ژلاتین خوک حرام است. ژلاتین از گاوی که طبق قواعد اسلامی ذبح شده یا از ماهی حلال است. دربارهٔ ژلاتین از حیواناتی که طبق قواعد اسلامی ذبح نشده‌اند، علما اختلاف نظر دارند که آیا تغییر ماهیت آن را حلال می‌کند یا نه. انتخاب مطمئن، ژلاتین دارای گواهی حلال یا جایگزین‌های گیاهی است.

این اطلاعات عمومی است و فتوا نیست. برای وضع خودتان از یک عالم شایسته بپرسید.

This page is translated with machine assistance and may contain mistakes. The English and Arabic versions are our reference. About our sources