آیا پنیری که با مایهٔ پنیر (پنیرمایه) ساخته شده حلال است؟

علما اختلاف نظر دارند خوراک و نوشیدنی

پاسخ کوتاه

بستگی به منبع پنیرمایه دارد. پنیرمایه از گیاهان یا میکروب‌ها حلال است و همین‌طور پنیرمایه از گوسالهٔ درست ذبح‌شده. پنیرمایه از خوک حرام است. دربارهٔ پنیرمایه از حیواناتی که طبق قواعد اسلامی ذبح نشده‌اند علما اختلاف نظر دارند و برخی آن را روا می‌دانند. منبع را روی برچسب ببینید یا پنیری را که «حلال» یا «گیاهی» نوشته شده انتخاب کنید.

این اطلاعات عمومی است و فتوا نیست. برای وضع خودتان از یک عالم شایسته بپرسید.

This page is translated with machine assistance and may contain mistakes. The English and Arabic versions are our reference. About our sources